MOTOR Detailing
Mijn Passie

Mijn naam is Ingo en mijn passie is het detailen van motoren. Detailen, wat is dat? Eigenlijk zegt het woord het al: het tot in de kleinste details perfectioneren van de motor.

Motorliefhebbers weten waar ik het over heb als ik zeg dat een motor een verlengstuk is van je leven. Dit uit je door de investeringen in, aan en op je motor. Daarom wil ik mensen helpen om het beste uit hun investeringen te halen en te streven naar perfectie.

Het is mijn missie om keer op keer de glans en reflectie uit de lak te herstellen. Daar hoort ook het met de hand wassen, drogen en polijsten bij. Alleen zo kom je tot een mooi, schoon en gedetailleerd eindresultaat. Daarnaast is het belangrijk om je lak te blijven beschemen, daarom breng ik een titanium keramische coating aan voor de ultieme bescherming.

Keramische Coating

Deze behandeling is het meest complete pakket van Genetic Motors. Met deze behandeling wordt jouw motor allereerst volledig met de hand gewassen en volledig contactloos gedroogd met warme lucht. Vuil wat in de poriën van het lak zit wordt verwijderd met klei. Vervolgens begint het polijsten met als finishing touch de titanium keramische coating, een bescherming tot 4 jaar.

Poetsen & Polijsten

Ook dit is een compleet pakket. Ook hier wordt jouw motor volledig met de hand gewassen en gedroogd. Vervolgens halen we met klei vuil weg uit de poriën uit de lak. Maar in plaats van een titanium keramische coating wordt jouw motor behandeld met carnauba wax.

Matte
Behandeling

Sommige motoren hebben een matte lak en uiteraard wil je deze niet oppoetsen. We zorgen dat we je motor volledig wassen en verwijderen alle vuil wat diep in de poriën van je lak zit. Daarna brengen we een titanium keramische coating aan die de lak tot 2 jaar beschermt.

Motor
Poetsen

Met deze behandeling wordt jouw motor volledig met de hand gewassen en drogen we de motor contactloos met warme lucht. Daarnaast krijgt de motor een kunststof- en leerbehandeling en als laatste Spraywax.

Volg ons op
Social Media

Volg ons op onze sociale media kanalen en blijf up-to-date met de nieuwste projecten van Genetic Motors, tips, acties en veel meer!