Diensten voor je auto

Diensten voor je auto

We geven je auto niet zomaar een poetsbeurt; we brengen het naar een nieuw niveau met polijsten en een keramische coating voor ultieme bescherming!

Krytex Keramische Coating

Met een grondige reiniging, poetsen en polijsten én een keramische coating is je auto langdurige beschermt tegen alle weersomstandigheden!

Poetsen & Polijsten

We behandelen je auto met de grootste zorg, we wassen met de hand en poetsen tot in de kleinste details, terwijl we elk krasje deskundig wegpolijsten.

Premium Wash

Een uitgebreide handmatige poetsbeurt, waarbij elk oppervlak met precisie wordt behandeld, zodat je auto weer schittert en klaar is om de weg te veroveren.

Interieur deep clean

Een grondige interieurbehandeling, waarbij elk detail met zorg wordt gereinigd en verfrist, zodat je auto van binnen weer straalt en je in alle comfort de weg kunt vervolgen.

Showroomstaat

Betreed een nieuwe dimensie van glans en bescherming voor je auto met onze zorgvuldige behandeling. Van handmatige reiniging tot het aanbrengen van een verblindende keramische coating, wij verheffen jouw auto tot een niveau van perfectie dat je nog nooit eerder hebt ervaren.

Volg onze socials

Bekijk al onze projecten en ontvang tips en aanbiedingen van onze studio via onze socials.